Nominatieformulier Breast Friends Award 2016


De Breast Friends Award wordt ieder jaar uitgereikt aan een initiatief dat zich op bijzondere wijze inzet voor het welzijn van mensen met borstkanker (de zogenaamde Breast Friends). Nomineer nu een initiatief wat volgens u in aanmerking komt voor de Breast Friends Award 2016! Inzenden kan tot 31 augustus 2016, 17.00 uur. De Breast Friends jury selecteert drie initiatieven uit alle inzendingen waarop het algemene publiek vanaf de week van 12 september kan stemmen. Bekijk voor meer informatie ook het reglement van de Breast Friends Award 2016.

Hartelijk bedankt voor uw interesse in de Breast Friends Award. De nominatieperiode is gesloten, het is niet meer mogelijk te nomineren.

Uit alle inzendingen selecteert de Breast Friends jury normaliter drie initiatieven waarop het algemene publiek kan stemmen. Om de stemming eerlijk te kunnen laten verlopen, vinden we het belangrijk dat alle inzendingen aan de vooraf opgestelde voorwaarden voldoen.

Dit jaar voldeed één initiatief aan alle voorwaarden. Deze inzending is dan ook de winnaar van de Breast Friends Award 2016 geworden. Hiermee vervalt de publieke stemming. Op 2 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de finish van de 60K Walk van A Sister’s Hope.